• bine ati venit la HOTEL MAGIC TRIVALE

 • la Magic GT esti ca acasa

 • iti oferim cele mai bune servicii

NUNTA LA CORT

Pavilionul de Vara – Cortul – reprezintă locul unde evenimentele de lux au o nouă dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP.

MORE

HOTEL MAGIC GT TRIVALE

Hotel Magic GT Trivale 3* oferă urmatoarele facilităţi : loc de joacă pentru copii exterior, parcare şi recepţie 24h/24h, internet în tot hotelul, Business Corner – lobby hotel, seif in fiecare camera, servicii de spălătorie, piscina exterioara, Coffe Lounge.

MORE

HOTEL MAGIC GT CENTRU

Hotelul Magic GT Centru 3* este primul hotel al Complexului Magic, aflat in zona ultracentrala a orasului Pitesti. Pozitionarea este ideala atat pentru cei care se afla in oras pentru o intalnire de afaceri cat si pentru cei care vor sa viziteze frumusetea orasului, hotelul fiind aproape de celebra fantana muzicala.

MORE

Nou la Hotel Magic GT Trivale

Hotelul Magic GT Trivale 3 * , situat la marginea padurii cu acelasi nume este o locatie construita de asa maniera incat sa ofere, atat conditii excelente pentru acomodarea oaspetilor, cat si linistea atat de dorita intr-o lume agitata si zgomotoasa. Camerele sunt aerisite si luminoase, orientate catre padure pentru a beneficia de cat mai mult aer curat si foarte spatioase (intre 25 si 50 de mp), respectandu-se normele de distantare sociala; culoarele de acces, scarile sunt largi si permit accesul in deplina siguranta. Toate spatiile de cazare sunt igienizate si dezinfectate, in conformitate cu protocoalele medicale in vigoare.

Ca un plus de valoare, complexul dispune de un aparat special, OZONIFICATORUL CU U.V., care transforma aerul viciat in ozon, purificand zona si distrugand toti germenii patogeni; acesta se utilizeaza in fiecare zi, atat in hotel, cat si in spatiile de mic dejun, restaurant si sali de conferinta. Oaspetii pot servi masa, atat in camere (sau restaurant), cat si pe terasa pozitionata in fata proprietatii, in mijlocul careia este amplasata piscina cu apa semisarata, recirculata permanent.

Tinand cont de aceste considerente, putem defini aceasta structura ca fiind Hotel Boutique Magic GT Trivale.

OBLIGAȚIILE OASPEŢILOR – HOTEL MAGIC GT TRIVALE

 1. Au obligația să respecte permanent, întocmai și pe deplin regulile de igienă personală și măsurile de protecție, indiferent de momentul din zi, oriunde în incinta Hotelului Magic GT Trivale.
 2. Să ia notă și să accepte regulile precizate încă de la confirmarea rezervării, privind o serie de proceduri impuse tuturor oaspeților în incinta Magic GT Trivale , privind atât interacțiunea cu angajații și ceilalți oaspeți, cât și deplasările și activitățile personale în spațiile publice.
 3. Să accepte că încă de la sosirea în hotel să se supună regulilor instituite privind accesul, verificarea temperaturii (care nu trebuie să depășească 99.5F/37.3˚C) și completarea corectă a unei declarații pe proprie răspundere privind starea de sănătate și trasabilitate.
 4. Orice suspiciune privind starea de sănătate a oaspetelui (simptome specifice COVID-19) va fi comunicată imediat conducerii Magic GT sau personalului de la recepție şi va respecta întocmai recomandările personalului hotelului.
 5. Să accepte ca în incintă să poarte mască în toate spațiile publice (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare) și să folosească dezinfectantul pentru mâini.
 6. Să accepte că anumite servicii dedicate tuturor oaspeților ar putea fi asigurate la intervale orare diferite, pentru a putea astfel asigura distanțarea fizică necesară în toate spațiile publice.
 7. Să accepte că noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativă a interacțiunii cu angajații, aceasta nefiind o lipsă de interes sau ospitalitate. Să accepte ca toți angajații Magic GT poartă mască .
 8. Să respecte distanța de siguranță în raport cu angajații și ceilalți oaspeți (minimum 1,5m).
 9. Oaspeții vor încerca, pe cât posibil, să-și restrângă deplasările în incinta hotelului – numai pentru accesul la serviciile necesare sau achiziționate.
 10. Se recomandă în primă instanță folosirea scărilor iar dacă se va utiliza liftul, de preferință de maxim două persoane care nu se cunosc, cu excepția membrilor aceleiași familii.
 11. Să se spele regulat pe mâini cu apă și săpun minim 20 de secunde și să folosească produse dezinfectante.
 12. Se recomandă ca oaspeții să aibă asupra lor un produs de dezinfecție pentru uz propriu și să-l utilizeze frecvent, precum și măști de protecție (acestea nu sunt puse la dispoziție de către hotel).
 13. Să nu își atingă ochii, nasul și gura cu mâinile nedezinfectate. Să nu strănute sau să tușească neprotejat.
 14. Pentru orice plată se recomandă utilizarea cardului de credit.
 15. Dacă în termen de 14 zile de la check-out sau folosirea serviciilor turistice oaspeții dezvoltă simptome specifice COVID-19 sau sunt testați pozitiv, aceștia au obligația să anunțe imediat conducerea Magic GT prin e-mail la adresa: [email protected] .