Telefon 0723 646 404 / 0722 306 818 sau faceti o rezervareFACETI O REZERVARE ACUM

Pavilion De Vara – Cort

Pavilionul de Vara – Cortul – reprezintă locul unde evenimentele de lux au o nouă dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP. Grija pentru detalii şi materiale de cea mai bună calitate o veţi regăsi în modul în care am conceput şi decorat spaţiul care aminteşte de stilul modernismului artistic milanez cu accente minimaliste.

Este un spaţiu ce emana eleganţă, este conectat la ultimele tendinţe din modă şi design, dar, surpriza culminanta o constitue stilul cameleonic al locatiei care permite să fie personalizata conform cerintelor oricarui tip de eveniment.

Aceasta caracteristica principală a spaţiului interior de a fi dinamic, perfect adaptabil oricărui concept de eveniment permiţând zeci de modificări numai din jocuri de lumini face ca Pavilionul de Vara Magic să fie UNICA locatie de acest gen din Pitesti. Arhitectura locului este ideală atat pentru: nunti de vis, petreceri corporate sau petreceri sociale oferind o soluţie decorativă futurista extrem de cerută de către public.

Important:

Pavilionul Cort fiind dotat cu climatizare poate fi folosit si in sezonul rece.

Duminica si in zilele de post, minim de 150 de persoane, sambata 250 persoane in sezon, cort cu capacitate maxima de 350 de persoane.

Date disponibile 2024

MAI:

Sambata: 11

Duminica: –

IUNIE: 

Sambata: 15, 29

Duminica: –

IULIE:

Sambata: 6, 13, 20, 27

Duminica: –

AUGUST:

Sambata: 24

Duminica: –

SEPTEMBRIE:

Joi: 5, 12, 19

Sambata: –

Duminica: –

OCTOMBRIE:

Sambata: 5, 12, 19

Duminica: –

NOIEMBRIE:

Sambata: –

Duminica: –

Galerie Video Cort